about

A Jocio története

Steve Stefano amerikai fodrász 1975-ben alapította meg a JOICO®-t, melyet 2002-ben felvásárolt a prémium minőségű termékeiről híres, világszinten is ismert Shiseido japán kozmetikai cég.

A kutatások és fejlesztések eredményeként, a JOICO az első olyan cég, mely felismerte a fontosságát és a hatékonyságát a hidrolizált haj keratin proteinjének, amely tartalmazza azt a 19 aminosavat, mely felépíti a hajszálainkat. A termékeink mára a legmodernebb hatóanyag szállító rendszerrel támogatják a szabadalmaztatott és egyedülálló hatóanyagok (SmartRelease® technológia) tartós beépülését a haj szerkezetébe, ezáltal biztosítva az utolérhetetlen hajújraépítő hatást, mely jelen van minden egyes termékünkben. Küldetésünk és feladatunk, hogy a felhasználóink mindennapjait könnyebbé tegyük, megoldást kínálva minőségi alapanyagainkkal rendelkező termékeink forgalmazásával lakossági és professzionális alkalmazásra, egyaránt.

K-PAK Színrögzítő és újraépítő sampon

Mi a titok nyitja? A Quadrabond Peptide Complex, amely helyreállítja a haj károsodott részeit, gyengéden tisztítja a hajat.
Kifejezetten azoknak lett kitalálva, akik a festett hajuk színét sokáig szeretnék megőrizni, ugyanis ez a sampon színrögzítő hatással is bír.
A sampon tartalmaz még három olajat, melyek segítik megtartani a haj hidratáltságát: manketti olaj, ligetszépe olaj és argain.

about